Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Om du vill ha ett enklare liv gör svårare val
Isbn: 978-91-9893-322-2
Förlag: Tomas Öberg AB
Kategori:
Samhälle & politik Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: Tomas Öberg
Length: 18 minuter

Ljudbok

Om du vill ha ett enklare liv gör svårare val

Om du aldrig funderat på det, är sannolikheten stor att du valt det enkla. Du har valt det då det är omedvetet. Och för att kunna påverka det omedvetna måste du börja göra medvetna val. Medvetna val om att sluta välja det enkla varje gång. När du nu blivit medveten kan du sluta ljuga för dig själv.

Om du vet att du är fet eller överviktig börja rör på dig och ät bättre. Om du vet att du inte ska dricka, sluta! Om du vet att du ljuger och snackar skit, gör något åt det. Om du vet att du spenderar alla dina pengar på skit, klipp dina kort.

Om du vet att du hittar på ursäkter, gör ett val att hitta anledningar. Om du vet att du undviker utmaningar, gör ett val att luta dig in i dem.

Om du vet att du faller för din lathet sträva efter att uppleva fysisk smärta. Om du vet att du ignorerar din dröm, gör valet att börja jaga den. Om du vet att du undviker dina rädslor, utsätt dig för dem.

”Gör allt det här fast livet är svårt, tufft och hänsynslöst eftersom du är en del av det livet. I andra ord du är tuff nog att hantera det.”

Tomas-oberg.se


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone