Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Slutet på sommaren (lättläst)
Isbn: 978-91-7949-748-4
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna Lättläst 15+
Tillgänglig sedan: oktober 2023
Uppläsare: Sari Eliasson
Length: 2 timmar 50 minuter

Ljudbok

Slutet på sommaren (lättläst)

År 1983 försvinner en liten pojke när han är ute och leker i trädgården. Trots stort engagemang i byn hittas han aldrig, och ryktesspridningen och misstankarna tar fart. Till slut läggs fallet ner, och familjen får leva vidare i sorg och ovisshet. Tjugo år senare kommer det förflutna ikapp pojkens storasyster, Veronica. Än en gång börjar hon fundera på vad som egentligen hände den där sommaren. Går det att hitta några svar?

Slutet på sommaren är den första delen i Anders de la Mottes ”årstidskvartett”. Nutid och dåtid vävs samman i en oupphörligt spännande berättelse där huvudpersonerna gradvis tvingas se varandra och sig själva på nya sätt.

Innan Anders de la Motte blev författare arbetade han som polis och säkerhetschef. Han har nått stor framgång med sina kriminalromaner. Slutet på sommaren nominerades till Svenska deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman 2016.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Viljas böcker är indelade i sex nivåer, XS-XXL. Slutet på sommaren ligger på nivå XL


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone