Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för A¨lskarinnan 1 - Erotisk novell
Isbn: 978-87-2835-202-1
Förlag: LUST
Kategori:
Romaner Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Claudia Stille
Length: 28 minuter

Ljudbok

A¨lskarinnan 1 - Erotisk novell

Egentligen var han inte hennes typ. Lång och bufflig och med en liten mustasch på ovanläppen. Ändå drogs Cissi till Jim, arbetsledaren på företaget där hon jobbade som ingenjör. En julfest senare och hon hade blivit hans älskarinna, för Jim var nämligen redan gift. Kemin dem emellan var så stark att den nästan blev synlig för blotta ögat. Så Cissi gjorde slut med sin pojkvän och blev Jims älskarinna, på heltid.



Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.


Vi får följa Cissi, från början av vuxenlivet till den gyllene medelåldern. När Cissi får veta att hon inte kan bli med barn, bestämmer hon sig för att leva ett barnfritt liv. Istället fyller Cissi sin tillvaro med älskare från världens alla hörn. Hon reser till magiska platser tillsammans med spännande män, och får i rollen som deras älskarinna uppleva fantastiska, erotiska äventyr.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone