Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Vilseledd
Isbn: 978-91-8898-915-4
Förlag: Everlasting Publisher Int.
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Vilseledd

Allt tog sin början i Del Mar, ett tillfälligt möte med en enda regel – en vecka. Ingen framtid.

Lennox "Nox" Demetri och Alexandria "Charli" Collins hade all avsikt att följa sin överenskommelse, men regler är till för att brytas. I Svekfull förenas de, med Nox som sätter upp nya regler och Charli har inget annat val än att följa dem.

Nu, än en gång, har spelet förändrats. Nox och Charlis heta, sensuella möte har vuxit till något mer, men det hotas av hemligheter och ånger. Är det deras kärlek och intensiva sexuella kemi som driver dem samman eller något mörkare? Eller finns en marionettmästare bakom kulisserna som drar i trådarna på deras kärleksaffär?

Skumma typer lurar runt varje hörn, och alla är misstänkta när Nox och Charlis förflutna kolliderar med nuet och hotar att tvinga tillbaka dem till sina förutbestämda öden.

Kan affärer som förmedlats tidigare förnekas av något så rent som kärlek och lika ångande som attraktionen som delas av Nox och Charli? Eller var allt ett bedrägeri – med början från det allra första mötet?

Från New York Times och USA Today utkommer den bästsäljande författaren Aleatha Romig med VILSELEDD, den tredje av fem böcker i INFIDELITY-serien.



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone