Jump to content
The library informs: Välkommen till Biblio Library
Cover for Disney Älvor - Tingeling och älvornas hemlighet
Isbn: 978-87-2675-776-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: July 2022
Narrator: Malin Lybeck
Length: 2 hours 8 minutes

Audiobook

Disney Älvor - Tingeling och älvornas hemlighet

Tingeling älskar sommaren. Det är då älvorna spenderar en hel månad på fastlandet för att välkomna den nya säsongen. Men den här sommaren blir genast mer spännande än vanligt när Tingeling upptäcks – och tillfångatas – av en människoflicka! Vidia och de andra älvorna gör upp en plan för att rädda sin vän. Men kommer de att hinna rädda henne innan flickans pappa avslöjar för resten av världen att älvor finns på riktigt? Ta reda på hur det slutar i bokversionen av 'Tingeling och älvornas hemlighet'.© Disney. All rights reserved.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!


Följ med på magiska äventyr i Älvdalen och sprid det magiska stoftet tillsammans med Tingeling och alla hennes vänner. Lyssna på berättelser om vingarnas hemlighet, Älvornas mästerskap, förlorade skatter och sjörövarälvor. Sprid ut vingarna och flyg med - nu kör vi!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone