Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Sensoriskt spel - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-350-2
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Sensoriskt spel - erotiska noveller

”Han välter sig över henne i soffan, hon låter det ske. Han drar upp hennes klänning med den ena handen, rutinerat och släpper ut gamla Dick med den andra. Och han står som en staty i detta ögonblick.”

Hon mötte honom förra sommaren och sommaren efter och även denna sommar, i Rom. Och nu hade hon bestämt sig för att inte träffa honom igen förrän nästa sommar – i Paris. Han har fru och barn och hon själv är inte så lätt att lura längre, hon har lärt sig med åldern. Men vad ska hon göra när han skriver att han vill komma hit för att hälsa på henne?

Läs också En röd halsduk under huvudet.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone