Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Naken hud - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-323-6
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Naken hud - erotiska noveller

"Jag lät ett finger glida över hennes blygdläppar och kände hur våt hon var. Fingret gled 'av misstag' in lite mellan läpparna och mötte inget motstånd. Anne drog efter andan, tog tag i min hand, drog ut fingret och harklade sig."

I min ungdom utbildade jag mig till dansare. I skolan rakade de manliga dansarna sig under armarna av estetiska skäl. Jag började göra det också. En gång rakade jag mig lite på benet, för att känna hur det kändes. Jag blev helt fascinerad när jag insåg att det också gjorde huden mycket känsligare för beröring. Tanken på att könsorganen också måste bli mycket känsligare om de rakades var svindlande och mer än någonsin längtade jag efter att träffa en kvinna med rakat kön.

Läs också Kollegan som inte sov och En kväll på motorvägen.


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone