Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Mindful Body & Mind: fyll ditt liv med wellness och energi
Isbn: 978-91-9870-488-4
Förlag: The Book Affair
Kategori:
Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Mindful Body & Mind: fyll ditt liv med wellness och energi

Boosta din kropp och ditt sinne med ny energi! 

Charlotte Hagelins nya efterlängtade bok Mindful Body & Mind är en inspirationsguide som visar hur vi kan hitta rätt mindset för att skapa positiva och hållbara förändringar i livet genom wellness för både body & mind. Charlotte vill inspirera till ökad medvetenhet, där fysisk aktivitet, kost, sömn och relationer såväl som det vi tänker, känner och tror på utgör viktiga komponenter i ett hälsosamt och glädjefyllt liv.   

Vi hör ofta att kropp och själ hänger ihop och Charlottes övertygelse är att det är kropp och mindset som hänger ihop. Mindset är de självuppfattningar eller övertygelser vi har om oss själva, om andra och om livet i stort. Om vi ökar medvetenheten om vårt mindset och är beredda att jobba på en förändring där det behövs, har vi möjlighet att stärka både vår fysiska och mentala hälsa och därigenom öka livsglädjen.    

Ett holistiskt synsätt på hälsa är en helhet skapad av många olika delar bland annat vår fysiska, mentala och emotionella hälsa. Holistisk hälsa, eller wellness som Charlotte benämner det i boken, innebär att utöva hälsosamma vanor dagligen för att uppnå ett bättre fysiskt och mentalt hälsotillstånd. Vi tittar närmare på olika bakomliggande orsaker till obalanser och hur man kan ge kroppen och sinnet de bästa förutsättningarna att må bra.  

En mängd förslag på beprövade verktyg och övningar utlovas med hälsosam mat, fysisk aktivitet, andningens och återhämtningens kraft och insikten om hur man kan leva ett balanserat liv med mindre rädsla och stress och mer kärlek och intimitet. Allt för att, steg för steg, öka känslan av välbefinnande och hitta rätt mindset för ett starkt, medvetet och hälsosamt liv!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone