Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Sommar, hopp och vänskap på Kanelholmen
Isbn: 978-87-2803-044-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 7 timmar 16 minuter

Ljudbok

Sommar, hopp och vänskap på Kanelholmen

CORNELIA BEHÖVER INGEN betänketid - hon vet att hon måste lämna allting bakom sig. Det oväntade sms:et som precis landat i telefonen känns som ett slag i magen. Lägenheten, jobbet och sakerna betyder ingenting längre. Hon måste fly, någonstans dit avsändaren inte kan spåra henne. Valet faller på Kanelholmen, en avlägsen ö ute i Stockholms pittoreska skärgård. Utan några löften om bostad eller arbete går hon ombord på båten på väg mot sitt nya liv. Det får bära eller brista.

På Kanelholmen möter Cornelia en gemenskap som välkomnar henne med öppna armar. Men ön visar sig också bjuda på utmaningar hon inte kunnat föreställa sig. Vad skulle hennes älskade morfar säga om han såg henne nu? Samtidigt som Cornelias brokiga förflutna kommer allt närmare, snubblar hon själv över ett mysterium. Ett mysterium, som hon inte kan låta bli att försöka lösa.

SOMMAR, HOPP OCH VÄNSKAP PÅ KANELHOLMEN är den första delen i en serie om livet, kärleken och människorna på den härliga ön Kanelholmen i Stockholms skärgård.



YVONNE EHN är född och uppvuxen i Danderyd, norr om Stockholm. Ett fotbollsstipendium tog henne till New Hampshire, USA, där hon studerade till grafisk formgivare och jobbade inom tryckeribranschen. Efter att ha bott flera år i Nyköping är Yvonne tillbaka i Stockholm. Hennes kärlek till djur gör att hon en dag hoppas kunna adoptera en hund som behöver ett nytt hem. År 2019 gjorde Yvonne sin författardebut.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone