Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Veckla ut dig själv. Aktivera ditt självledarskap.
Isbn: 978-91-9872-376-2
Förlag: OMSTART AB
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

Veckla ut dig själv. Aktivera ditt självledarskap.

Veckla ut dig själv och aktivera ditt självledarskap.

Boken är en snabbguide med övningar och självanalyser för att släppa fram din fulla potential.
Lär dig prata med dig själv. Det är bara du som vet vem du är.

Se skillnaden i att utveckla sig och att veckla ut sig.

Den första har utgångspunkt i att vi behöver förbättras.

Den andra att vi redan bär på färdigheter som är dolda för oss.

I denna bok hittar du övningar och analyser av skiftande karaktär. Alla med fokus på att du skall hitta de svar du redan har inom dig. Boken är ett praktiskt stöd för att aktivera dig och ditt intresse för att ta ansvar. Ansvar för att lyfta fram all din potential i ditt liv.

De allra flesta av oss inser inte att vi bär på mer inom oss som vi kan lyfta fram i ljuset. Det kan vara allt från att bara känna oss mer lyckliga i våra liv, till dolda talanger och intressen vi inte hade en aning om att vi skulle uppskatta så mycket.

Det handlar också om att förflytta vissa ej utvecklade områden i vår personlighet (och därmed i vårt liv) till ett bättre läge. För att göra detta behöver vi aktivera vårt självledarskap. Bli medvetna om att vi inte vecklat ut hela oss själva än.

I den här komprimerade boken finner du övningar och analyser från min energiserie och även några från mina fristående böcker. Då det är en snabbguide kan du eventuellt uppleva att du inte fått hela bakgrunden och syftet med vissa övningar. Men var lugn.

Din inre intelligens förstår precis.

Så om du kommit hit. Unna dig att göra övningarna. Även om ditt intellekt inte är helt med på noterna. Det är som med matematiska formler. För de som inte är så intresserade av matematik. Så kommer man till ett läge där man till slut släpper taget om att förstå formeln. Man litar på att den kommer leda oss fram till rätt svar. Om vi följer formeln. Så är det även här.

Om du tillåter dig att göra övningarna. Då kommer ditt inre att hjälpa dig förstå de övningar som du har nytta av. De övningar som hjälper dig att hitta de svar du behöver just nu.
De andra övningarna kan förbli ointressanta och det är precis som det ska.

Varmt välkommen



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone