Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Flickan med smaragdögonen
Isbn: 978-91-7885-714-2
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Unga vuxna
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Flickan med smaragdögonen

Elle är en 17-årig tjej som har vuxit upp i en liten stad i Arizona. Men nästan från den ena dagen till den andra förändras livet för henne när en magisk hemlighet som vaktats i flera år börjar se dagens ljus. Hon drömmer allt oftare om en stilig ung man som rider på en vit häst i ett förtrollande vackert land, och hennes känslor för honom blir allt djupare. Kommer de någonsin att träffas i verkligheten?

Under tiden börjar konstiga saker hända i den lilla staden - saker som även den unge mannen, Theodore, verkar veta mycket om.

Tack vare en födelsedagspresent från hennes bästa vän Alex, och inspirerad av sina drömmar, börjar Elles sanna jag att komma fram.

Hon kastas in ett magiskt äventyr där hennes mod sätts på prov gång på gång. Kommer hon kunna stoppa morden som sker på oskyldiga pojkar? Vem är egentligen hennes vän och vem är hennes fiende? Och hur ska hon lyckas rädda marayikerna?

Flickan med smaragdögonen är en bok för ungdomar som längtar efter ett magiskt äventyr fullt med överraskande vändningar.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone