Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Våga vara
Isbn: 978-87-2699-837-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Våga vara

Att vara förälder innebär ofta en oro för att vara otillräcklig. Hur ska man ha kraft, mod och tålamod att vara den förälder som man så gärna vill vara? Hur ska man stödja sitt barn i sökandet efter ett eget jag och ett eget självförtroende? Det kan vara svårt att känna sig som en tillräckligt bra vuxen förebild, men i den här boken bekräftar Jana Söderberg att du är precis den vuxna som ditt barn behöver.

Våga vara är boken för dig som behöver inspiration och bekräftelse i dina relationer till barn och unga. Det är till exempel inte nödvändigt att alltid förstå eller hålla med ditt barn, det viktigaste är att vi alltid visar dem respekt. På samma sätt behöver barn också lära sig att respektera andras åsikter och stärka sin självkänsla genom att våga uttrycka sin egen. Den här boken är full med övningar, tips och pepp till alla er som vill vägleda era barn på deras fantastiska upptäcktsresa.

Jana Söderberg är föreläsare, författare och coach. Hon har en bakgrund som civilekonom, psykoterapeut, coach och idrottare i Tyskland, USA och Sverige, vilket medfört en gedigen kunskap om människans förmåga till självmotivation och självledarskap. Hon har bland annat skrivit boken "Sluta jämföra dig med andra" (2008) och höll ett omtyckt sommarprat i P1 samma år.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone