Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Anklagad för mord
Isbn: 978-91-7949-456-8
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Deckare & spänning Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Anklagad för mord

Max Benson är polis i en liten stad där det nästan aldrig händer något.

Men så hittas en död kvinna nära stadens hotell. Kvinnan har skador som visar att hon misshandlats innan hon dödades. Max Benson blir kallad till platsen, och kan genast identifiera liket. Kvinnan är flickvän till Max ex-man, och nu blir han misstänkt för mordet. Max vet inte vad hon ska tro, och sig för att lösa fallet.

Polisen Max Benson jobbade många år i en storstad. För att få en lugnare tillvaro har hon flyttat till en liten stad med få brott. Men det blev inte riktigt som hon tänkt sig. Hon har redan löst två mord, och nu har hon fått ytterligare ett mord på sitt bord.

Anklagad för mord är tredje boken i serien Ett Max Benson-fall. Det är spännande böcker, som även innehåller lite humor. Kanadensiska författaren John Lawrence Reynolds har skrivit nästan 30 böcker, både skönlitterära och faktaböcker. Han har fått många utmärkelser, och två av hans romaner har vunnit det prestigefyllda Arthur Ellis Award. John bor i Burlington med sin fru Judy.

Bibliotekstjänst sa så här om första boken i serien: ”Spänningen förtätas successivt genom boken. Den kronologiska intrigens förlopp späckas med tillbakablickar som finurligt förskjuter berättelsens förutsättningar så att läsaren till sist varken vet ut eller in. Det första mordet är suggestiv mysläsning från första till sista sidan.” (Kristofer Flensmarck, BTJ-häfte nr 3/2021)

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt med innehållet är anpassat för vuxna läsare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone