Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för För lagets bästa
Isbn: 978-91-7469-458-1
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Margareta Mård
Length: 3 timmar 37 minuter

Ljudbok

För lagets bästa

"En mycket bra bok om killar och fotboll... en på många sätt charmerande berättelse om kärleken till fotboll... skrivet på ett utmärkt språk, lättflytande och lättläst. Författaren har en bra tonträff... och en god blick som bäddar för psykologiskt trovärdiga personporträtt. Betyg 4 av 5." Bibliotekstjänst, Staffan Wennerlund

"En riktigt bra bok om fotboll och vänskap" SvD Junior

 

Att alla älskar fotboll i ett fotbollslag är inte självklart. Adam och Illyas spelar i Roslunden BK. Adam brinner för fotboll och är lagets bästa spelare och målskytt. Illyas vill egentligen inte spela fotboll utan går på träningarna för att hans pappa vill. Stämningen i laget är ganska tuff. Men vad händer när de får en ny tränare som vänder upp och ner på både det sociala spelet och hur träningarna kan se ut? Plötsligt är rollerna inte lika självklara och turbulens uppstår. Hur ska det gå för laget, spelarna och den nya tränaren? 

För lagets bästa är en spännande bok om fotboll och intriger i ett fotbollslag. Boken tar också upp hur familjeförhållanden och det sociala påverkar hur vi agerar som individer.

ANGELICA ÖHRN har skrivit en rad böcker för barn och unga. 2018 nominerades hon till debutantpriset Slangbellan och 2019 tilldelades hon Västerås litteraturstipendium. Angelica är utbildad kärnfysiker och bor i Västerås.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone