Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Sommarnattligt skeende
Isbn: 978-91-8900-954-7
Förlag: Joelsgården Förlag
Kategori:
Noveller E-single
Tillgänglig sedan: september 2020

E-bok

Sommarnattligt skeende

Tankar vindlade fram genom hennes huvud när hon som barn sprang ensam runt i skogen. Där fanns en annan verklighet och i den spenderade hon de flesta av sina eftermiddagar. Skogen var befolkad av väsen och dessa vaknade till liv varje gång hon knackade på stenen.  
I novellen ”Sommarnattligt skeende” får en flicka kontakt med mystiska och uråldriga krafter som lyder hennes önskningar, trots att önskningarna kan innebära dödlig utgång.

Jenny Jejlid är utbildad journalist och socionom. År 2007 debuterade hon med den självbiografiska En sked för morbror Fred på Ord och Tanke Förlag. Boken handlar om hur det kan vara att växa upp med ett syskon med funktionshinder. År 2013 kom novellsamlingen Autostereogram, utgiven på Hoi Förlag. Boken består av en rad berättelser för den stressade nutidsmänniskan som i väntan mellan två hållplatser vill dras in i en värld där verkligheten plötsligt vänds ut och in. Under 2016 utkom kortromanen Undkommarna i e-boksformat på Hoi Förlag. Boken handlar om fyra vänner, om hur framgång också kan vara synonymt med undergång och om att det enda sättet att undkomma något är att leva sig igenom det. Jenny har även skrivit dramatik, bland annat pjäsen Intervjun, som sattes upp 2017.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone