Jump to content
The library informs: Välkommen till Biblio Library
Cover for Evolutionen och jag kommer inte överens
Isbn: 978-91-7036-533-1
Publisher: Storyside
Category:
Humour collections & anthologies
Accessible since: May 2012
Narrator: Fredrik Lindström
Length: 1 hour 12 minutes

Audiobook

Evolutionen och jag kommer inte överens

Handen på hjärtat: Den moderna människan har väl andra och högre mål än naturens simpla ”överlevnad och fortplantning”? Vi vill ju använda vårt enda, korta liv till förnuftiga och meningsfulla saker. Samtidigt som vi i ärlighetens namn mest är sugna på att vara otrogna och äta Ben & Jerry-glass.

För evolutionen och vi är faktiskt inte överens – det märks nästan överallt i vår beslutsångest. Tänka på framtiden eller njuta för stunden? Pensionsspara eller impuls-shoppa? Relationsutveckling eller nätporr? På sätt och vis verkar våra gener vara på kollisionskurs med den moderna, individualistiska livsstilen! Ni vet, den som går ut på att varje människa ska välja hur den ska leva sitt liv och fylla det med innehåll. Och ärligt talat, vem av oss klarar egentligen en sån sak?

Evolutionen och jag kommer inte överens är Fredrik Lindströms andra samling av kortprosa och dikter. Eller om det är en tankebok? Eller en studie i skärningspunkten mellan vardagslivet och Darwins naturhistoriska principer?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone