Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Twilight - Om jag kunde drömma
Isbn: 978-91-8622-935-1
Förlag: Storyside
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Mirja Turestedt
Length: 13 timmar 43 minuter

Ljudbok

Twilight - Om jag kunde drömma

”Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom – och jag visste inte hur stark den delen kunde vara – som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.”

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i delstaten Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest kär. Edwards och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Om jag kunde drömma är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännande blandning av thriller och kärleksroman. Den har på kort tid blivit en världsuccé av Harry Potter-mått. ”Twilight”, den framgångsrika filmatiseringen av romanen, kommer på DVD i maj.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone