Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Biblio Library
Omslagsbild för Reinkarnerad
Isbn: 978-87-2713-575-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: mars 2024

E-bok

Reinkarnerad

En stilla lördagsmorgon vinkar Axel Månsson i väg sin familj innan han kränger på sig sin motorcykelutrusning. Helgen i båthuset på Svartnö ska bli ett sista andetag av sommaren, men resan dit tar en dramatisk vändning. När hans fru Anna stormar in på Danderyds sjukhus avslöjas det att det som hon först trodde var en olyckshändelse, i själva verket är en skottskada. Polisen tar snart upp jakten på gärningsmannen, men motivet förblir dunkelt. Varför skulle någon vilja skada Axel?

”Reinkarnerad” är en mysdeckare där varje sida drar läsaren djupare in bland gåtor och dolda sanningar. Parallellt med polisens intensiva arbete får vi ta del av Axels feberdrömmar, och snart suddas gränserna mellan verklighet och fantasi ut ...

”Reinkarnerad” utgör den fjärde och fristående delen av deckarserien om Axel Månsson.

Sture Torngren (född 1945) är en svensk författare och motorfantast från norra Stockholm. Han har beskrivits som en av de mest inflytelserika personerna inom svensk Hot Rod-kultur, och hans motorintresse märks tydligt i hans böcker. 1977 grundade han Wheels Magazine och han har även tjänstgjort som redaktör för tidskriften Colorod.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone